Kaisa TakataloTiedätkö sen tunteen, kun istut rannalla ilman kenkiä, katsot merta ja annat varpaidesi upota pehmeään hiekkaan ja tiedät, että juuri nyt kaikki on hyvin, tässä ja nyt!

Olen ollut aina luonteeltani jossakin määrin etsijä ja antanut intuition kuljettaa itseäni. Etsintäni on vienyt minua tanssiopiskelijasta fysioterapeutiksi, eläinfysioterapeutista biologiksi ja jumppaohjaajasta personal traineriksi. Lapseni syntymän jälkeen rupesin etsimisen sijaan luomaan omaa tulevaisuuttani ja elämään unelmieni elämää, koska ymmärsin, että kaikki mitä tarvitsen on jo tässä. Kaikki mitä tarvitsen on minussa itsessäni.

Kehon ja mielen tasapaino, positiivisuuden ja hyväksynnän korostaminen, hyvä olo, stressinhallinta ja kuntouttava harjoittelu ovat nousseet omassa työssäni ja elämässäni vahvasti pinnalle viime vuosina. Niinpä minulle oli hyvin luontaista jatkaa opintojani joogan pariin, joka oli minulle tuttu laji jo yli kymmenen vuoden takaa. Olen tehnyt 200-tuntisen joogaopettajakoulutuksen (RYT-200) Villa Mandalassa, josta jatkoin heti lisäopintojen pariin, koska jooga avasi minulle aivan uudenlaisen tiedonlähteen kehon ja mielen viisauteen. Minulle tärkeintä on tasapaino kaikessa, joten joogassakin opetan sekä dynaamista Flow-joogaa että rentouttavaa Yin joogaa. Kehomme kaipaa liikettä ja voimaa, mutta myös rauhoittumista ja palautumista.

Valmennustyössäni vaikuttavat merkittävästi opintoni ja kokemukseni fysioterapiasta ja Life Coachingista. Olen erikoistunut etenkin ennaltaehkäisevään ja kuntouttavaan harjoitteluun sekä hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen valmennukseen. Käytän myös joogaa ja pilatesta perinteisen kuntosaliharjoittelun rinnalla asiakkaiden tarpeista riippuen. Niin valmennustyössä kuin joogassakin korostan erityisesti tekniikkaa ja kehon optimaalista toimintaa tukevaa harjoittelua. Harjoittelussa, kuten elämässäkin pitää kuitenkin olla myös iloa, leikkisyyttä ja oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumista, jotta voimme kehittyä ja mennä eteenpäin hyvällä fiiliksellä. Henkilökohtainen intohimoni hyvään ja terveelliseen ravintoon on myös yksi valmennuksieni kulmakivistä ja jaan ravintovinkkejä myös paljon facebookissa, instagramissa ja blogissani. Valmennusten ja joogatuntien lisäksi minut löytää myös Zumba-tunteja ohjaamasta, sillä tanssi, musiikki ja luova ilmaisu ovat aina olleet lähellä sydäntäni.

Tuletpa sitten kanssani joogaamaan, tanssimaan tai henkilökohtaiseen valmennukseen niin toivon, että sinulle jäisi yksi ajatus mieleen: SINUSSA on jo kaikki mitä tarvitset! Jokainen liikkuu ja toimii omista voimavaroista ja vahvuuksista käsin. Ja jokainen voi tehdä jonkin pienen teon tässä hetkessä, joka edistää omaa hyvinvointia. Pienistä askeleista syntyy vahva polku, joka vie sinut kohti tavoitteitasi ja unelmiasi. Hengitä siis syvään, anna varpaiden upota hiekkaan ja luota itseesi!

– Kaisa –