Mitä on personal training?


Personal training on yksilöllistä, tavoitteellista ja suunnitelmallista liikunta- ja ravintovalmennusta. Personal trainer ohjaa ja antaa onnistumisen eväitä kohti terveellisempää tulevaisuutta sekä motivoi ja tsemppaa myös silloin kun omia voimavaroja on vaikea löytää. Personal trainer auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, löytämään liikkumisen riemun ja nauttimaan terveellisistä elämäntavoista.
2251556_s

Valmennuksen avulla

  • Tiedät lähtötilanteesi (alkukartoitus ja kuntotestit)
  • Saat harjoitteluun uutta potkua ja opit harjoittelemaan oikein ja järkevästi (harjoitus- ja lihaskunto-ohjelmat)
  • Opit terveellisen ja hyvän syömisen perusteet ilman dieettejä (ravintoneuvonta)
  • Saat yhteisten harjoitusten avulla lisää motivaatiota ja tehoa sekä uusia vinkkejä harjoitteluun (viikkotreenit)
  • Löydät oman polkusi kohti tasapainoisempaa ja terveellisempää elämää (MIND-treenit BALANCE-valmennuksissa)
  • Seuraat kehitystäsi (väli- ja lopputestit)

Lue lisää BODY- ja BALANCE -valmennuksista


Kenelle henkilökohtainen valmentaja?


Personal training sopii aloittelevalle kuntoilijalle alkuun pääsemisessä. Painonpudottajalle, joka haluaa pysyviä tuloksia. Kuntoilijalle, joka kaipaa tuloksia ja uusia ideoita harjoitteluun. Henkilölle, joka kaipaa tukea ja motivaatiota liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen toteuttamiseen. Lisäksi pienryhmille (2-5 henkilöä), jotka haluavat treenata porukassa valmentajan johdolla.
Personal training sopii siis kaikille kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Jokainen valmennussuhde on yksilöllinen ja sisältö riippuu täysin sinun tavoitteista ja toiveista. Valmennustapaamiset voidaan toteuttaa kuntosalilla, lenkkipolulla, kotonasi tai vaikka uusien lajien parissa täysin sinun toiveittesi mukaan.

12347178_m

Miten liikkeelle?


Ota yhteyttä sähköpostilla/yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse ja sovitaan maksuton tapaaminen, jossa käymme läpi toiveesi ja tavoitteesi ja suunnitellaan juuri sinun tavoitteisiisi sopiva valmennuskokonaisuus. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään.

Valmennuspakettien sisältö ja hinta riippuu aina valmennussuhteen kestosta ja kerroista.

Varaa ilmainen alkuhaastattelu
tästä.


9266176_m


Miksi valita KT Balanssi?


Tavoitteenani on saada ihmiset innostumaan hyvästä olosta sekä auttaa jokaista tekemään pysyviä muutoksia oman hyvinvointinsa edistämiseksi. Minulla on usean vuoden kokemus personal trainerina, fysioterapeuttina ja ryhmäliikunnanohjaajana. Ohjaan sinulle tehokkaan, tuloksellisen ja turvallisen tavan harjoitella. Fysioterapeutin taustalla pystyn huomioimaan tarkasti mahdolliset terveydelliset erityistarpeesi ja ohjaamaan myös kuntoutumista tukevaa harjoittelua. Teen lisäksi yhteistyötä alan parhaimpien fysioterapeuttien ja lääkärien kanssa. Ryhmäliikuntaohjaajana minulla on monipuolinen tausta ja pystyn tuomaan monipuolisutta myös sinun harjoituksiin treenasitpa sitten kotona tai salilla. Minulle on myös tärkeää, että treenaaminen on hauskaa ja että jokaiselle löytyy juuri itselle sopiva tapa liikkua. Life coach -koulutuksen avulla olen syventänyt osaamistani henkisen ja kokonaisvaltaisen valmennuksen saralla. Omana kiinnostuksen kohteena minulla on lisäksi hyvä ja terveellinen ravitsemus, jota opiskelen jatkuvasti itsenäisesti lisää. Jatkokouluttautuminen ja oman ammattitaidon kehittäminen on minulle tärkeää, jotta voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.