Ryhmävalmennukset


painonhallintaryhmä


KT BALANSSIN PAINONHALLINTARYHMÄ

on sinulle, joka kaipaat terveellistä, energistä ja kevyempää olotilaa uuteen vuoteen!Valmennuksessa opit syömään hyvää ja puhdasta ruokaa terveytesi edistämiseksi. Opit miten koostetaan ruokavalio, jolla pysyt energisenä ja samalla pystyt tiputtamaan painoa ilman nälkäkuureja. Opit miten liikunta, henkinen tasapaino ja stressinhallinta vaikuttavat hyvinvointiisi. Ja opit miten elämäntapoja muutetaan pysyvästi ja kokonaisvaltaisesti.

KT Balanssin painonhallintaryhmä on neljä kuukautta kestävä valmennus, joka sisältää 8 ryhmätapaamista. Valmennustapaamisten teemoina ovat mm. terveyttä edistävä ravitsemus, liikunta painonhallinnan tukena sekä stressinhallinnan ja henkisen hyvinvoinnin merkitys painonhallinnassa. Tapaamiset koostuvat luennoista, keskustelusta, inspiroivista tehtävistä sekä rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia, jotka auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Valmennuksessa saat konkreettisia ohjeita tavoitteidesi toteuttamiseksi sekä erilaisia kotitehtäviä tapaamisten välillä. Ryhmässä käsitellään liikuntaa osana painonhallintaa, mutta valmennus ei sisällä liikuntaohjausta ryhmässä.

LUE LISÄÄ valmennuksesta blogista.

Valmennuksen hinta on 89€/kk (yht. 356€, sis. Alv 24%).

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-20 osoitteessa Hallituskatu 13-17 E 46 (PractiCol Oy). Ensimmäinen tapaamiskerta on 28.1.2015. (Loput tapaamiset ovat 11.2, 25.2, 11.3, 25.3, 15.4, 6.5, 20.5.)

Valmentajanasi toimii personal trainer, fysioterapeutti ja life coach Kaisa Takatalo.

Kenelle ryhmävalmennus sopii?

Painonhallintaryhmään voit osallistua olipa tavoitteenasi sitten terveellisemmät elämäntavat, vaatekoon pieneneminen tai yleisen hyvinvoinnin ja energisyyden lisääminen. Ryhmän tuella tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa ja hauskempaa.

Ilmoittautumiset

Lisätiedot ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeen kautta tai kaisa.takatalo@ktbalanssi.com (p. 0405930421). Paikka varmistetaan maksamalla ensimmäinen maksuerä. VARAA PAIKKASI jo nyt alkuvuoden innostavimpaan valmennusryhmään, sillä paikkoja on vain pieni määrä.


KTBalanssiTilausvalmennukset


Ryhmävalmennuksia myös tilauksesta esim. työporukalle. Tilausryhmät voivat olla muutaman tunnin mittaisia teema-valmennuksia, liikuntaryhmiä tai usean kuukauden kestäviä hyvinvointivalmennuksia ja painonhallintaryhmiä. Ota yhteyttä niin räätälöidään teidän porukalle sopiva kokonaisuus!