KT Balanssi – Kaisa TakataloKT Balanssi on vuonna 2007 perustettu Oululainen yritys, joka tarjoaa personal training ja hyvinvointipalveluita yksilöille ja ryhmille. Yrityksen toiminta-ajatuksena on valmentaa ja innostaa ihmisiä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vahva ammattitaito, laatu ja yksilöllisyys toimivat yrityksen ohjenuorana. Kokemus, monipuolisuus ja intohimo ovat avaintekijöitä tässä yhden naisen yrityksessä.

KT Balanssin valmennuksia voidaan toteuttaa ympäri Oulua, mutta ns. kotisalit ovat Liikku ja Beauty Center. Toinen yritykseni CocoFit Ay tarjoaa liikunnanohjauspalveluita, liikuntatapahtumia sekä Zumba®-tunteja yhdessä kumppanini Mia Tornbergin kanssa. Näihin voi tutustua lisää zumbaoulu.fi -sivuilla. Lisäksi ohjaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja Beauty Centerissä sekä Oulun kaupungille (Aqua Zumba®).

”Liikunta ja hyvinvointi ovat intohimoni, joten voi sanoa, että olen unelma-ammatissani saadessani ohjata ja innostaa ihmisiä kohti liikunnallista ja terveempää elämää. Tavoitteeni on, että jokainen asiakkaani tuntisi liikunnan riemua ja saisi hyvää oloa ja energiaa elämäänsä. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja personal trainer. Olen suorittanut laajat fysiologian opinnot yliopistossa (filosofian maisteri) sekä life coach opinnot. Yli 10 vuotinen kokemus terveyden, liikunnan ja hyvinvoinnin alalta antaa minulle monipuolista tietotaitoa ja osaamista. Henkilökohtaisen kiinnostuksen kohteena minulla on valmentaa kokonaisvaltaista pitkäntähtäimen hyvinvointia, joka ottaa huomioon myös muut elämän osa-alueet.

Itselläni liikunta kuuluu arkeen jo työnkin puolesta, mutta vapaa-ajallani viihdyn mm. kuntosalilla sekä koirien kanssa harrastaessa. Toisaalta olen elämästä nautiskelija ja tykkään rentoutua hyvän ruoan tai kirjan parissa sekä matkustella perheen kanssa.”
– Kaisa Takatalo

Kaisa esittely

Lue lisää miksi juuri KT Balanssi olisi hyvä vaihtoehto sinulle.

KTBalanssi

YHTEISTYÖSSÄ:

Liikku wwwfysioteekkicom
bc Zumbaoulu